Gyakori kérdések

Válaszok a vendégeink által legtöbbet feltett kérdésekre.

A vendégházunkba többféle módon lehet szállást foglalni. 

1) Elsősorban az Airbnb felületén keresztül, itt érhető el a vendégházunk oldala.

2) Közvetlenül e-mailen is lehet érdeklődni és foglalni. 

3) A Facebook oldalunkon keresztül. 

Vendégházunk nyitvatartása szezonális, májustól szeptemberig vagyunk nyitva, ahogy az időjárás engedi, mivel a ház nem fűtött. 

Az aktuális foglaltságot az Airbnb felületén elérhető naptárban lehet ellenőrizni vagy a megadott elérhetőségeinken tudunk válaszolni. 

A szállást az érkezés napján 15-21 óráig lehet elfoglalni. A vendégeket az előzetesen egyeztetett érkezési időpontban várjuk a vendégháznál, átadjuk a kulcsot és körbevezetjük őket, hogy a legfontosabb tudnivalókat személyesen is elmondjuk. 

A távozás napján 11 óráig lehet maradni. Az időpontot szintén előzetesen egyeztetjük, mert a kulcsot személyesen vesszük át. 


A szállás foglaltsága függvényében rugalmas érkezési és távozási időpontokra is van lehetőség. Az egyéni igényeket előzetesen e-mailen vagy telefonon tudjuk egyeztetni. 

Amennyiben a foglalás az Airbnb-n keresztül történik, akkor a ő szabályaiknak megfelelően történik a fizetés. A helyszínen csak az idegenforgalmi adót kell csak fizetni, ami 400 Ft/fő/éj a 18 éven feletti vendégek esetében. 

 

Más esetekben átutalással vagy készpénzzel lehet fizetni, SZÉP kártyát nem fogadunk el. A foglalást a szállásdíj legalább felének beérkezése után tudjuk 100%-ban garantálni, viszont ezt az összeget 2 héten belüli lemondás esetén nem térítjük vissza. Ha az előleg összeg nem érkezik meg legkésőbb az érkezés napja előtt 1 hónappal, a szállást akkor sem tudjuk fenntartani. 

Amennyiben a foglalás az Airbnb-n keresztül történt, úgy az ott megadott és közzétett feltételek mellett lehet a szállást visszamondani. 


Ha a foglalás e-mailen vagy a Facebook oldalunkon keresztül történt, akkor 2 héten belüli lemondás esetén a kifizetett előleget nem áll módunkban visszafizetni. 

Nagyon szeretjük az állatokat, de szeretnénk megóvni a házat és a kertet. Így sajnos, kisállatokat nem fogadunk. 

A vendégházban a dohányzás szigorúan TILOS! 

A házon kívül lehetőség van dohányzásra, de kérjük, ezt is kellő körültekintéssel tegyék. 

Igen, van. A házban elérhető mobilinternet, amihez ingyenes kódot biztosítunk.

A ház kertjében 1 autó kényelmes, árnyas helyen való parkolására van lehetőség, ill. a kerítés külső részén, az utcán, is tud még 1 autó parkolni.

Az utcánk zsákutca, mi a legvégén vagyunk, így gond nélkül lehet az utcán parkolni. 

Nincs kerékpár, viszont van kapcsolatunk kerékpár kölcsönzőhöz, ahonnan a házhoz is szállítják a bicikliket. 

A ház teljesen felszerelt, vendégeink a házban található összes tárgyat, gépet használhatják. Főzés palackos gázzal működő gáztűzhelyen vagy egy mobil indukciós főzőlapon lehetséges, de mikro is van a konyhában.
Ágyneműt és törölközőt is biztosítunk a vendégeknek.

Hajszárító és vasaló is van a házban. 

A TV készüléken a MindigTV csatornái érhetők el.

Mobil fűtő- és hűtőkészüléket is tudunk biztosítani. 

Nincs beépített klíma. Egy álló ventillátor van a házban. 

Igen, van. 
A kert szabadon használható: grillezési és bográcsozási lehetőség is adott. Bogrács van.
A tüzelő anyagot mindenki a saját szokásainak megfelelően magának biztosítja.

Nincs.
A ház önellátó, a konyha felszereltsége ezt támogatja. Van vízforraló, sütő, tűzhely és főzőlap, mikro, hűtő fagyasztó résszel és edények, étkészlet is. 

Kimaradt valami?

Kérdezz bátran, igyekszünk mielőbb válaszolni!

Telefon

+36 30 22 44 357